FacebookПідписатися на RSS

Семінар педагогів-організаторів з теми: «Формування ключових життєвих компетентностей учнів в умовах становлення Нової української школи» відбувся у СШ №18 ім.Вячеслава Чорновола

Семінар педагогів-організаторів з теми: «Формування ключових життєвих компетентностей учнів в умовах становлення Нової української школи» відбувся у СШ №18 ім.Вячеслава Чорновола (директор В.В.Грищенко).

Колектив закладу спільно з учнівським активом презентував досвід роботи щодо формування ключових життєвий компетентностей школярів на засадах співдружності та співтворчості учнів школи, учителів та батьків в умовах становлення Нової української школи.

У ході семінару були висвітлені такі питання: «Роль освітнього середовища у формуванні життєвих компетентностей школярів» (Л.М.Деркач), «Формування життєвих компетентностей через проектну діяльність» (Н.Є.Бахарєва), «Пошук способів педагогічної взаємодії з учнями» (А.І.Бреус, І.Д.Дяченко), «Роль учнівського самоврядування у формуванні громадянської позиції сучасної молоді» (учнівський актив).

Яскравою ілюстрацією того, як цікаво і динамічно формувати у школярів життєві компетенції став шкільний проект «Schoolsecrets», надихнув учасників семінару на творчість. Підсумком семінару став цифровий виклик – найцікавіші моменти заходу.

Семінар у СШ №18 не лише презентував досвід роботи закладу, але й наситив педагогів-організаторів новими ідеями та творчими знахідками.

-

Кiлькiсть переглядiв: 140